Gedrag

  • Je kan me ook vinden op Facebook, Twitter, Pinterest en LinkedIn

Gedrag

iStock_000007889488XSmallMet gedragsondersteuning, of opvoed- en gezinscoaching, richt ik me op het ondersteunen van iedereen die zich bezig houdt met het opvoeden of helpen opgroeien van kinderen. Of je dit nu doet in je rol als ouder of dat je vanuit je werk of je vak je bezig houdt met het begeleiden van kinderen.

Wie heeft er nou nooit eens vragen over de opvoeding van je kinderen? Of een discussie met je partner over jullie manieren van opvoeden? Gun jij jezelf en je kinderen een fijne, gezellige en stabiele thuissituatie? Zit je met de handen in het haar, omdat je het gevoel hebt de controle over uw kind(eren) kwijt te raken? Heeft je kind een diagnose gekregen en weet je niet goed hoe je dit in de opvoeding moet doorvoeren?
Hulp inschakelen bij het opvoeden als je er zelf even niet meer uitkomt… De meeste ouders vinden het ‘spannend’.
Het voelt misschien als falen, maar vragen om hulp, advies en ondersteuning is geen teken van zwakte, maar geeft juist aan dat jíj als ouder je taak, een goede basis te leggen voor een gelukkige toekomst, serieus neemt.

In gemiddeld vier tot zes gesprekken kan ik helpen antwoorden op je vragen te vinden het plezier in opvoeden (terug) te vinden. Samen gaan we op zoek naar de manier die bij jóu én je gezin past. Je kunt praten over je dagelijkse grote en kleine uitdagingen en ik help je om hiermee aan de slag te gaan. Zeg nou zelf, dat is toch het mooiste cadeau dat je je gezin kunt geven?

Wil je meer weten over opvoedcoaching? Neem dan contact met me op voor een afspraak. Tijdens een kennismakingsgesprek gaan we in op jouw persoonlijke uitdagingen en behoeften en kijken we of het klikt tussen ons. Dit gesprek is uiteraard gratis en je zit nog nergens aan vast.

LinkedInPinterestShare